اخبار
اخبار
‫۱۸ روز قبل، دو شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴، ساعت ۰۴:۵۷
نوع مطلب:خبر

تقویت روشنایی ورودی شهرآمل(از سمت جاده هراز به آمل )

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهرداری آمل گفت: در راستای طرح‌های توسعه عمرانی و بهسازی منظر شهری تقویت روشنایی در مسیر ورودی شهر از سمت جاده هراز به آمل در دستور کار شهرداری قرار گرفته و هم‌اکنون در حال اجراست.

به گزارش مدیریت ارتباطات و روابط عمومی شهرداری آمل،مهندس (علیرضا موسوی) افزود:این طرح بخشی از پروژه‌ پیاده‌روسازی و بهسازی زیرساخت‌های شهری در ورودی‌های اصلی شهر است که با هدف ارتقاء کیفیت محیطی، ارتقاء ایمنی شهروندان به‌ویژه در ساعات شب،بهبود جلوه‌های بصری و زیباسازی منظر ورودی شهر و افزایش حس امنیت و رضایت شهروندان از فضاهای عمومی در حال اجرا می‌باشد.

وی اضافه کرد: اجرای این طرح بستر لازم برای نصب چراغ‌های روشنایی با بهره‌گیری از استانداردهای فنی و با رعایت اصول ایمنی در حال انجام است.